COVID-19: у Кіровоградській ОДА запрацювала "гаряча лінія"

П'ятниця, 23 жовтня 2020 15:33

«Гаряча лінія» голови ОДА інформуватиме про алгоритм дій контактних осіб із хворими на COVID-19. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу ОДА.

Жителі Кіровоградщини можуть отримати оперативну інформацію щодо алгоритму дій у разі виявлення в себе ознак захворювання на COVID-19, а також, якщо контактували з хворими на коронавірус.

Для цього слід зателефонувати на «гарячу лінію» 0800500238, а також за номерами департаменту охорони здоров’я ОДА (0522) 24-13-14 з понеділка по п’ятницю  з 9:00 до 18:00 год.

«Таким чином ми хочемо максимально покращити комунікацію з громадянами з питань, пов’язаних із коронавірусною інфекцією COVID-19, адже часто причиною безпідставної паніки є необізнаність», - зауважив керівник департаменту охорони здоров’я ОДА Олег Рибальченко.

«Оператори «гарячої лінії» нададуть інформацію про алгоритм дій, куди звертатися людям із підозрілою симптоматикою, якщо вони контактували з хворим, оперативні статистичні дані про поширення COVID-19 у регіоні, а також рекомендації щодо профілактики зараження», – додала заступник директора Кіровоградського обласного контактного центру Леся Мазурик.

Прочитано 200 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+