Чи вийдуть на навчання учні шкіл Кропивницького 1 вересня

Вівторок, 11 серпня 2020 10:30

З 1-го вересня в обласному центрі запрацюють усі 40 шкіл. Про це повідомила начальниця управління освіти міської ради Кропивницького Лариса Костенко сьогодні, 11 серпня, під час пресконференції. 

Ми готуємо території та приміщення. Учора спеціалісти відвідали частину навчальних закладів. Керівники готові зустрічати учнів. Є схеми входу та виходу з території. Сформована заявка на антисептики, дезинфікуючі засоби. Ще є потреба докупити в дошкільні навчальні заклади, – розповіла Лариса Костенко.

Наразі Кропивницький знаходиться в зеленій. В управлінні освіти розробили план роботи шкіл міста й в інших зонах (жовтій, помаранчевій, червоній).  

За словами Лариси Костенко, цьогоріч у школах Кропивницького навчатиметься 26 448.  Минулого начального року в школах обласного центру навчались 25 742 учнів.

На 1 вересня до шкіл міста планують піти  26 448 учнів,  але,  як завжди,  прогноз в нас коливається в сторону зменшення: мінус 200 першокласників, батьки яких коливаються чи залишити дитину в 6 років в садку чи віддати у школу, а учнів після 9 класу коливаються  чи йти в 10 чи йти в ліцей чи коледж, – пояснила посадовиця.

Прочитано 440 разів
Останнє редагування Вівторок, 11 серпня 2020 10:40
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+