Без зарплати до кінця року можуть залишитись працівники комунальних закладів Долинської

П'ятниця, 20 листопада 2020 17:13

Працівники комунальних дошкільних навчальних закладів міста та Долинського міського клубу можуть залишитись без зарплати до кінця цього року. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на сторінку Долинської міської ради у Фейсбук.

Так, станом на 20 листопада Долинська районна державна адміністрація не виконала рішення Долинської районної ради від 20 грудня 2019 року № 557 «Про районний бюджет Долинського району на 2020 рік» та угоду від 16 січня 2020 року про передачу у 2020 році коштів у вигляді міжбюджетного трансферту з районного бюджету Долинського району міському бюджету Долинської міської ради на утримання комунальних дошкільних навчальних закладів та міського клубу в сумі 1041182грн (за листопад), складається загроза з виплатою заробітної плати 175 працівникам цих бюджетних установ.

На звернення міської ради від 15 жовтня цього року, щодо невиконання вищезазначеного рішення, Долинська районна державна адміністрація не відреагувала.

До того, така ж сума заборгованості по дотації з районного бюджету міському бюджету очікується і в грудні, що ставить під загрозу виплату заробітної плати до кінця поточного року.

Зазначаємо, що міський бюджет за 10 місяців 2020 року виконано на 102%, а тому очікування заборгованості по виплаті заробітної плати відбувається через не перерахування дотації з районного бюджету з вини голови Долинської районної державної адміністрації пана Є.Звіздовського.

Про ситуацію що склалася, Долинська міська рада повідомила голову Долинської районної державної адміністрації Євгенія Звіздовського та проінформувала голову Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Назаренка.

 

 

 

 

 

Прочитано 651 разів
Останнє редагування Понеділок, 23 листопада 2020 09:13
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+