Бетонку Кропивницький - Миколаїв нарешті відкриють

Середа, 18 листопада 2020 12:30

Завтра, 19 листопада, відкриють оновлені 66 км дороги Н-14 Олександрівка — Кропивницький — Миколаїв. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на САД  в Миколаївській області.

Одна з найгірших доріг Миколаївщини отримала нове цементобетонне покриття, яке прослужить 25 років.

Так, служба автомобільних доріг у Миколаївській області та Офіс Президента України запрошують українських перевізників першими проїхати новою дорогою та перевірити, наскільки ефективно використовуються їх податки.

Відкривають захід:

▪ Кирило Тимошенко, заступник керівника Офісу Президента України, координатор програми Президента Велике будівництво.

▪ Олександр Кубраков, Голова Укравтодору.

Як взяти учать – за посиланням.

На тестдрайві Н-14 очікують найновіші вантажівки з ваших парків. А ті, хто підійдуть до справи творчо й прикрасять авто, забезпечать собі позиції у першій лінії.

У рамках програми Президента «Велике будівництво» у 2020 році в Миколаївській області заплановано відновлення 189,5 км доріг. На це області виділено рекордне фінансування із бюджету – 4 млрд. грн. З них, 1,7 млрд. грн передбачено на відновлення дороги Н-14.

Н-14 – одна з головних транспортних магістралей Миколаївщини вважалась однією з найгірших доріг регіону, де до початку ремонтів на окремих ділянках дорожнє покриття практично було відсутнє. Ремонтів на даній дорозі не було десятки років.

Щоб захистити оновлену трасу від перевантаженого транспорту оновлений автошлях оснащений сучасним комплексом автоматичного габаритно-вагового контролю Weigh-in-Motion («Зважування у русі») на км 232+000 – 232+400 в районі Капустино.

Фото: Промисловий портал. 

 

 

 

 

Прочитано 1446 разів
Останнє редагування Середа, 18 листопада 2020 17:02
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+