Бажаючі зможуть відвідати кондитерські заводи Кіровоградщини

Середа, 11 липня 2018 10:26

У Кропивницькому відбулась нарада з провідними кондитерськими підприємствами регіону.

На сьогодні виробництво кондитерської продукції є однією з найрозвинутіших галузей харчової промисловості України. Кондитерський ринок є висококонкурентним та насиченим. Підприємства потребують відповідного кадрового забезпечення для якісної конкуренції на ринку, тому Кіровоградським міськрайонним центром зайнятості було організовано та проведено спільну нараду щодо проблем кадрового забезпечення на підприємствах кондитерської, харчоконцентратної, крохмалепатокової та кавової галузей, які ведуть діяльність на території м. Кропивницького.

Представники ринкоутворюючих підприємств у кондитерській галузі такі, як ТОВ «Кондитерська фабрика «Східні ласощі» та ТОВ «Три Стар» взяли участь у нараді для налагодження адресної та результативної співпраці з центром зайнятості.

Під час зустрічі обговорено шляхи задоволення поточної та перспективної потреби у працівниках, питання професійного навчання на замовлення роботодавця, можливості створення нових робочих місць, проведення комплексних консультацій для керівників і спеціалістів кадрових служб зазначених роботодавців щодо послуг державної служби зайнятості.

З початку року, дані підприємства подали 98 вакансій, з них за допомогою центру зайнятості укомплектовано 68.

За підсумками зустрічі, у липні місяці, заплановано екскурсії до ТОВ «Кондитерська фабрика «Східні ласощі» та ТОВ «Три Стар».

 

Яна Шевченко, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості

Прочитано 471 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+