Батько трьох доньок з Кіровоградщини загинув у війні

Понеділок, 26 вересня 2022 11:25

22 вересня, захищаючи Україну на Донеччині, загинув Лига Ігор Миколайович, сержант, командир бойової машини – командир механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Петрівську селищну раду.

Ігор Миколайович в перший же день війни, 24 лютого, без вагань став до лав Збройних Сил України, щоб захищати рідну країну, родину, дім. Розумний, добрий, розважливий. Люблячий син і тато, коханий чоловік, турботливий дідусь, чудовий брат. Доля була прихильною до нього. Одружився і проживав у селі Новому Стародубі з коханою дружиною Людмилою. Разом виростили трьох своїх сонечок-донечок: Анжелу, Альону та Юлю. Так гарно, з любов’ю і ніжністю говорять діти про свого татуся:

«Завжди був у потрібному місці в потрібний час. Ніхто, напевне, не дізнається, яким він був вдома. Який він чуйний та лагідний тато, котрий завжди вислухає, підтримає, дасть пораду, допоможе. Яким люблячим, добрим, терплячим, веселим чоловіком він залишиться для своєї дружини Людочки. Яким неймовірним сином є для своєї мами. Яким чудовим братом  був та є для своїх братів та сестер. Та яким прикладом він завжди був і залишиться для маленького онука Андрія та наступних поколінь».

Прочитано 2820 разів
Останнє редагування Понеділок, 26 вересня 2022 12:24
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+