"Батьківщина" намагається зірвати вибори в ОТГ на Кіровоградщині. ФОТО

Неділя, 08 жовтня 2017 18:44

В Компаніївській районній виборчій комісії вчора було повідомлено про заміну голови РВК.

Про це повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі "Facebook" голова Компаніївської районної організації РПЛ Оксана Вьюн.

За її словами, що новопризначена голова Сичова Вікторія Володимирівна вчора зателефонувала членам комісії від РПЛ і повідомила, що якщо вони терміново не з'являться на засідання, то вона їх вижене з комісії.

"Телефоную, питаю на якій підставі вона так чинить. А Вікторія Володимирівна кричить на мене і каже, що напише на мене заяву в прокуратуру. Також, на сьогоднішнє засідання голова не пускала мене до зали та викликала поліцію, хоча я пред'явила журналістське посвідчення. Такі дії голови вибрчої комісії дуже обурюють," - зазначила Оксана Василівна Вьюн.

Також, під час засідання голова Компаніївської виборчої комісії публічно і безпідставно звинуватила колишнього голову в отриманні хабаря. але жодних фактів нею не були надані.

У зв'язку з цими подіями налагоджену роботу членів ТВК та прийому кандидатів на членів ДВК зірвано. А сьогодні був останній день подачі членів ДВК.

Прочитано 1988 разів
Останнє редагування Неділя, 08 жовтня 2017 19:12
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+