Банду вимагачів з Кіровоградщини випустили під заставу

Вівторок, 29 грудня 2020 10:22

Ленінський районний суд обрав двом мешканцям Онуфріївського району,  які  підозрюються у вимаганні з керівника фермерського господарства  грошових коштів у сумі 30 тис доларів США та переоформленні на  них сільськогосподарської землі (ч. 2 ст. 189 КК України), запобіжний захід у вигляді застави. Про це повідомили в прокуратурі області.

Не зважаючи на те, що прокуратура наполягала на призначенні фігурантам  справи максимального запобіжного заходу у виді тримання під вартою, суд визначив  обом підозрюваним  запобіжні заходи у виді  застави  у розмірі 42 тис грн. звільнивши з-під варти.

Прокуратура однозначно оскаржуватиме дане рішення суду  і відстоюватиме свою принципову позицію в апеляційній інстанції.

Нагадаємо,  двоє мешканців Онуфріївського району  протягом місяця тримали керівника фермерського господарства у психологічному тиску вимагаючи у такий спосіб повернення неіснуючого боргу у сумі 30 тис доларів США та переоформлення на них земельної ділянки сільськогосподарського призначення загальною площею 30 га.  Члени злочинної групи залякували та погрожували застосуванням до фермера та членів його родини  фізичного насильства,  у випадку не виконання ним їхніх  вимог,  а  на підтвердження серйозності своїх дій вчинили пошкодження майна  потерпілого.  Викрито вказаних осіб 23 грудня 2020 року.

 

Прочитано 1327 разів
Останнє редагування Вівторок, 29 грудня 2020 14:16
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+