"Балаган": Ігор Кузьмін про акцію "Чемодан-вокзал-Херсон"

П'ятниця, 03 липня 2020 17:45

Сьогодні, 3 липня, під стінами ОДА відбулась акція «Чемодан-вокзал-Херсон». Акцію влаштували члени громадської організації ”Центральноукраїнський антикорупційний офіс”. Троє людей принесли до входу в ОДА валізу, чотири капустини, вказівник та сертифікати на придбання квитків в один кінець до Херсона заступникам голови Ігорю Кузьміну, Максиму Калініну, Тетяні Волинець та керівнику апарату Дмитру Горшкову. Перший заступник голови Кіровоградської ОДА Ігор Кузьмін назвав цю подію «балаганом»,  мета якого створити красиву картинку та додати декому політичних бонусів. Про це він написав у своїй ФБ сторінці. 

Сьогодні під стінами Кіровоградської ОДА відбулася «дивна», м’яко кажучи, акція. З тематикою «ні про що», – констатує посадовець.

 

Склалося враження, що головна мета активістів - показати себе і вчергове пропіаритися напередодні місцевих виборів.

Хочу відразу розставити деякі акценти:

Люди, які прийшли на «акцію» не прочитали Законів «Про державну службу» та «Місцеві державні адміністрації». Через це не мають розуміння, щодо порядку призначення на посади державних службовців.

Своїми діями вони обмежують право кожного громадянина на вільний вибір місця роботи та місця проживання, відповідно до Конституції.

Події, які відбулися минулого тижня, є приводом до подібних маніпуляцій.

Я завжди говорив, що обласна державна адміністрація була, є і буде залишатися поза політикою. Ми є державним органом і виконуємо функції покладені на нас Законом.

Посадові особи ОДА діють у відповідності до законів і кожен несе персональну, а не колективну відповідальність за свої дії, якби дехто не старався це нав’язати.

З метою недопущення корупційних проявів, в департаментах, управліннях та відділах ОДА постійно проводиться робота з вивчення антикорупційного законодавства.

 

За більш ніж двадцять років роботи на державній службі, працював у декількох регіонах нашої країни, але, незважаючи на геолокацію, завжди сумлінно та якісно виконував професійні обов’язки і далі працюю на благо нашої держави.

Відверто дивує позиція тих, хто вважає, що працювати треба лише в тому місці, де ти народився.

Ігор Кузьмін додав, якщо «активісти» дійсно мають конструктивні та обґрунтовані питання/пропозиції, то нехай використовують більш дієві та цивілізовані способи для діалогу .

Друзі, закликаю вас до конструктиву, а не політиканства. Я завжди відкритий до спілкування, тож якщо ви маєте більш ґрунтовні зауваження, аніж місце народження та місто в якому працював державний службовець, прошу до діалогу!

 Фото з сайту "Рідний край". 

Прочитано 401 разів
Останнє редагування Понеділок, 06 липня 2020 09:26
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+