70 мільйонів кредиту візьме міська рада Кропивницького

Середа, 19 серпня 2020 10:52

Міська рада Кропивницького візьме 70 мільйонів гривень кредиту в «Укргазбанку» задля фінансування інвестиційних проєктів, які здійснюються цього року за рахунок коштів бюджету розвитку міста Кропивницького. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на відповідний проєкт рішення міської ради Кропивницького.

Так, кредит візьмуть строком на 4 роки з можливістю дострокового погашення. Відсоткова ставка за користування кредитними коштами – не перевищує 16,5 % річних.

Гроші потрібні для того, аби опалювальний сезон у Кропивницькому розпочався вчасно, а оновлене терапевтичне відділення із сучасним комунальним центром томографії змогло надати допомогу жителям міста до початку другої хвилі пандемії CОVID – 19.

 

Основне призначення цього кредиту - підтримка нашого КП «Теплоенергетик» до початку опалювального сезону, - пояснив міський голова. - Також ми плануємо закупити технологічне і медичне обладнання для реконструйованого лікувального корпусу інтенсивної легеневої терапії Центральної міської лікарні. А по — третє, зробимо перший платіж для КП «Електротранс», відповідно до укладеної лізингової угоди на придбання десяти додаткових сучасних тролейбусів з автономним ходом.

Прочитано 278 разів
Останнє редагування Середа, 19 серпня 2020 14:46
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+