50 тисяч за незвільнення : на Кіровоградщині зловили посадовця - хабарника

Середа, 24 березня 2021 07:42

Виконуючого обов'язки начальника управління Державного агентства рибного господарства у Кіровоградській області викрили на отриманні 50 тисяч гривень хабара. Про це повідомили в офісі генерального прокурора.

За даними слідства, посадовець вимагав від підлеглого хабар за невжиття заходів щодо його звільнення. Правоохоронці затримали посадовця в порядку ст. 208 КПК України під час одержання другої частини коштів у розмірі 25 тис грн. Наразі тривають слідчі дії, проводяться обшуки за місцем мешкання та роботи затриманого. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Головним слідчим управлінням ДБР за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прочитано 794 разів
Останнє редагування Середа, 24 березня 2021 09:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+