Жителі Кіровоградщини позичили більше 1 млрд грн кредитних коштів

Четвер, 12 квітня 2018 16:10

Як повідомили у прес-службі, Кіровоградська філія ПриватБанку надала більше 1 млрд грн кредитних коштів жителям Кіровоградщини. 

До цих активів ввійшли кредитні ліміти на картки «Універсальна»,  а також за програмами: «Оплата частинами» та «Миттєва розстрочка», «Швидкі кредити», придбання авто і власного житла в кредит. Кредитні кошти банку є тими активами, які дають можливість збільшити купівельну спроможність та надати фінансову подушку безпеки кожному клієнту. 

За підсумками січня 2018 року найбільший показник прибутку зафіксовано у ПриватБанку - 1,105 мільярда гривень. Про це повідомляється на сайті Національного банку України. За даними регулятора, в цілому прибуток банківської системи за січень склав 1,344 мільярда гривень. 

На сьогоднішній день Кіровоградська філія ПриватБанку налічує 58 відділень. До послуг клієнтів - 270 терміналів самообслуговування та 180 банкоматів. Більше ніж 3400 партнерів філії готові надати можливість жителям та гостям Кіровоградщини  здійснити розрахунки за картками як ПриватБанку, так і інших українських та закордонних фінансових установ. Оформити будь-який товар чи послугу в «Оплату частинами» можна у більше ніж 1000 підприємств-партнерів банку.

Прочитано 993 разів
Останнє редагування Четвер, 12 квітня 2018 16:49
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+