У Кропивницькому 96 будинків залишуться без централізованого опалення

Вівторок, 14 листопада 2017 10:02

У Кропивницькому  планують відключити від мережі централізованого опалення 96 будинків, послуги з централізованого опалення у яких отримують власники однієї-двох квартир.

Про це під час прес-конференції «Старт в обласному центрі програми модернізації систем опалення житлових будинків «Доступне тепло» повідомив заступник міського голови Олександр Мосін.

«У місті на 63% розбалансована система. У нас залишилося 96 житлових будинків, в яких лише одна-дві квартири опалюються централізовано. Там живуть люди, які не можуть встановити автономне опалення. Тому і пропонується винести спільну програму, за якою ці будинки будуть відключені від централізованого теплопостачання та буде встановлене автономне опалення, зокрема, 50% коштів на це виділять з міського бюджету», - каже заступник міського голови Олександр Мосін.

Головна мета програми – відключити 96 будинків, де залишилось по 1-2 квартири з централізованим опаленням і встановити автономне опалення. За рахунок міського бюджету – 50%, за рахунок коштів спільного проекту НАК «Нафтогаз Україна» та Європейського банку реконструкції та розвитку – 35% і абоненту лишається оплатити лише 15%.

Прочитано 793 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+