На Кіровоградщині розпочав свою діяльність Центр реагування на порушення у сфері закупівель

Четвер, 07 грудня 2017 12:21

Сьогодні, 7 грудня, активісти ГО "Центр медіарослідувань "Прозоро" Павло Лісниченко та Світлана Дубина повідомили, що у Кропивницькому вже розпочав свою роботу Центр реагувань на порушення у сфері закупівель. У листопаді 2017 року, ГО "Центр медіарозслідувань "Прозоро" стала учасником проекту "Медичні закупівлі місцевого рівня - контроль та реагуванння", що здійснюється  за підтримки ГО "Інститут аналітики адвокації" та МФ "Відродження".  Голова ГО "Центр медіарозслідувань "Прозоро" Павло Лісниченко зазначив, що у рамках своєї діяльності Центр медіарозслідувань буде проводити щоденний моніторинг закупівель по Кіровоградській області з фокусом на закупівлі сфери охорони здоров'я. Діяльність центру не oбмежуватиметься лише мoнітoрингoм, а й пoвним супрoвoдoм від мoменту виявлення пoрушень дo дoведення їх дo суду. 

Окрім цього передбачена взаємодія із Замовниками у попередженні порушень, оскарження порушень, а також співпраця з контролюючими та правоохороними органами. Також, під час моніторингу, Центр реагування на порушення, співпрацюватиме із управлінням захисту економіки в Кіровоградській області ДЗЕ НП України, управлінням східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області.

Павло Лісниченко закликає громадян не бути байдужими, а також долучатися до виявлення порушень та повідомляти відразу ГО "Центр медіарослідувань.

Контактні дані Центру реагування на порушення у сфері закупівель:

Павло Лісниченко - голова ГО "Центр медіарослідувань "Прозоро" - 050 594 20 58 

 

Прочитано 649 разів
Останнє редагування Четвер, 07 грудня 2017 13:33
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+