Кіровоградщина : Реалізація проекту ПСК "Долина – СТ" за рік на мільйон збільшить надходження до місцевого бюджету

П'ятниця, 26 жовтня 2018 11:56

Підприємство з Долинської отримає фінансову підтримку обласного бюджету на реалізацію бізнес-проекту. Після обговорення було вирішено надати фінансову допомогу на зворотній основі у розмірі 400 тисяч гривень з Регіонального фонду підтримки підприємництва на реалізацію проекту підприємству споживчої кооперації "Долина – СТ" (місто Долинська). Проект передбачає організацію виробництва заморожених борошняних напівфабрикатів та переробку плодово-овочевої продукції із застосуванням сучасних технологійповідомляє   mandarin-news  із посиланням на  Кіровоградську  ОДА.

Зазначене підприємство успішно працює у Долинській уже 8 років, основний напрям діяльності – торгівля. Продукція, лінії з виготовлення якої заплановано відкрити, матиме ринок збуту, оскільки користується попитом у жителів району і міста, але не виготовляється на місцевому рівні. Сировину для переробки постачатимуть сільгосптоваровиробники району.

Для реалізації проекту ПСК "Долина – СТ" планує закупити сучасне обладнання – тістоміс, морозильні камери, шаткувальну машину, м’ясорубку промислову та машини для формування напівфабрикатів, пакування і етикування готової продукції. Проект вже має фінансову підтримку з міського та районного бюджетів у сумі 110 тисяч гривень, заплановано залучити 500 тисяч гривень власних коштів підприємства.

Внаслідок реалізації проекту буде створено 10 нових робочих місць, надходження до місцевого бюджету за перший рік роботи мають скласти близько 1 мільйона 200 тисяч гривень.

Бізнес-плани по двох інших проектах – зі створення діагностичного кабінету для обстежень жителів міста Олександрії та зі створення сучасного овочесховища для зберігання овочево-ягідної продукції на території селища Гірниче, члени Наглядової ради вирішили направити на доопрацювання. Після належної підготовки документів ці проекти буде розглянуто повторно.

Прочитано 634 разів
Останнє редагування П'ятниця, 26 жовтня 2018 12:23
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+