Державний бюджет має стати головним інвестором економіки

Середа, 08 листопада 2017 09:52

Бюджет наступного року має передбачати збільшення витрати на проекти, які закладатимуть підвалини розвитку держави на найближчі п’ять-десять років і поліпшуватимуть життя людей.

В першу чергу має бути збільшена мінімальна заробітна плата. До 5000 гривень в найближчій перспективі. Висока мінімальна заробітна плата розігріває і виводить з тіні економіку, дозволяє збільшувати витрати на соціальні статті, а також збільшує внутрішнє споживання.

Одночасно із зростанням мінімальної заробітної плати, державний бюджет повинен реалізовувати і функцію внутрішнього інвестування. Здешевлення кредитів для с/г виробників, зменшення акцизу на ввезення засобів виробництва тощо.

Саме такі заходи передбачає пакет промислових законопроектів Радикальної партії. Реалізація цього плану забезпечить економічний прорив нашої країни в найближчій перспективі. Одна з основних ідей такого прориву, зареєстрований нами законопроект «Купуй українське – плати українцям».

Окремим питанням бюджетного фінансування наступного року мають стати енергоощадні проекти. Очевидно, що до опалювального сезону 2019-2020 влада знайде додаткові причини для відмов в субсидіях або їх зменшення. Саме тому наступний 2018 рік необхідно використати для максимального утеплення та енергомодернізації осель українців.

Прочитано 837 разів
Останнє редагування Середа, 08 листопада 2017 09:59
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+