Версія для друку

Кропивницькі телезірки розповіли про участь у тревел-шоу. ВІДЕО

П'ятниця, 22 червня 2018 18:01

Учора, 21 червня у Кропивницькому в прес-центрі CBN відбулась прес-конференція переможців шоу «Світами за скарбами» Олександра Працкова та Олексія Козачинського.

Телезірки поділилися історією як їм вдалося потрапити на цей проект.

«Перш за все, я вдячний Сашкові, що він мене туди затяг на цей крутий проект. Тому, що спочатку він планував взагалі з іншою людиною приймати участь у цьому шоу, це також до речі наш спільний друг, але в нього тоді не вийшло по роботі, і він запропонував мені. Спочатку я віднісся до цього перш за все як до якоїсь великої афери тому, що ніхто не знав: що це? куди це? Але згодом погодився», - поділився Олексій Козачинський.

«В мене склалася вже така традиція ходити по першим сезонам на каналі СТБ. Один із них був «Майстер шеф» перший сезон. І якось я перелискував новини і побачив рекламу про те, що набирають різноманітні пари для участі у тревел-шоу. Звичайно, подорожувати ми дуже полюбляємо і робимо це часто, тому мені захотілося попробувати себе у даному проекті. Відправив анкету і в принципі як і першого разу не очікував, що хтось відповість. Звісно, ж дуже зраділи коли все ж таки нас запросили на кастинг.  Потім вже почалися кастинги, зйомки та очікування чи затвердять нас чи ні на участь у проекті. Ми до останього не розуміли чого нам очікувати від шоу. Нам повідомили, що ми пройшли і потрібно збирати дві сумки літніх, зимових речей та їхати в Київ. І коли нас привели на Андрієвський спуск у Києві, де ми вже побачили нашу ведучу, яка розповіла нам, в чому беде сутність шоу, де ми будемо зніматися та що саме ми будемо робити», - розповідає Олександр Працков.

Що відбувалося на проекті? Та, як це було? Далі детальніше дивіться у відео.

Медіа

Прочитано 14737 разів
Останнє редагування Субота, 23 червня 2018 10:20
Посівний матеріал високої якості - Агросіті Кропивницький
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Поділитися в соціальних мережах: