Які садочки Кропивницького запрацюють уже завтра

Вівторок, 02 червня 2020 12:56

В обласному центрі дитячі садочки відновлюють прийом дітей з 3 червня. Таке рішення з пом’якшення умов карантину на території обласного центру прийняли на позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні.

Вже визначили першу десятку дитячих навчальних закладів, які запрацюють зранку 3 червня. Це ДНЗ №17, 24, 61, 63, 68, 67, 72, 54, 42, 15, у яких працюватимуть від чотирьох до семи груп.

За словами начальниці управління освіти міської ради Лариса Костенко провели опитування батьків вихованців, які планують відвідувати садочок у першу чергу. За даними опитування провели розрахунок кількості груп, які будуть відкриті першочергово, та кількості вихованців у них. Також у закладах дошкільної освіти організоване генеральне прибирання приміщень з дезінфекцією поверхонь, прибирання прилеглої території та дитячих майданчиків. Батькам роз’яснили умови відновлення роботи та особливості функціонування садочків на час карантину.

Зазначимо, що 26 травня управлінням освіти міської paди та Кропивницьким міським управлінням Головного Управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області для керівників та медичних працівників закладів дошкільної освіти проведено Zoom-конференцію: санітарно-гігієнічне навчання з питань підготовки закладів дошкільної освіти до відновлення роботи.

 

Прочитано 359 разів
Останнє редагування Вівторок, 02 червня 2020 13:08
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+