На Кіровоградщині троє підлітків розпивали алкоголь

П'ятниця, 25 серпня 2023 14:46

Під час рейдувиявили 3 неповнолітніх дітей, із яких одна курила, а двоє розпивали спиртні напої. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Новомиргородську територіальну громаду.

Так, рейд проводили 18 серпня із 19:30 до 23:30 години, начальник Служби у справах дітей міської ради Вікторія Бурлакова спільно з старшим інспектором ювенальної превенції сектору превенції Новоукраїнського РВП ГУНП в Кіровоградській області Іриною Німчіновою, фахівцем соціальної роботи комунального закладу «Новомиргородський міський центр надання соціальних послуг» Наталією Рудь та працівниками Муніципальної інспекції:Сергієм Колодяжним і Віктором Пашіним.

21 та 23 серпня з неповнолітніми провели профілактичні бесіди щодо ведення здорового способу життя, недопущення вживання слабоалкогольних, алкогольних та тютюнових виробів, батькам роз’яснено статтю 150 Сімейного кодексу України щодо належного виконання батьківських обов’язків. Склали  5 протоколів.

«Рейди триватимуть і не лише в центральній частині міста. Такі заходи не мають на меті порушити права дітей, а лише обмежити можливість впливу на них негативного та небезпечного середовища. Це ефективний засіб попередження  злочинності як з боку дітей, так і проти них», - йдеться в повідомленні.

Прочитано 1329 разів
Останнє редагування П'ятниця, 25 серпня 2023 15:08
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+